Produkter for norditaliensk gorgonzola fra arla (28)

Kylling Ravioli - Smaker fra Italia

Kylling Ravioli - Smaker fra Italia

Deilig for to, disse smakfulle kylling-ravioliene er nøye tilberedt med en tomatsaus infundert med urter fra Provence, for et komplett og smakfullt måltid.
Blåbær Fruktkrem 1

Blåbær Fruktkrem 1

Kombinert med alkohol, fruktsitring og sukker. De passer perfekt som aperitiff, tilsatt en musserende vin for en festlig Kir, eller bare med en veldig kald hvitvin. Et bredt utvalg av smaker for våre fruktkremer som også kan nytes alene med bare noen isbiter.
Myk nougat med fiken og kanel - Nougat godteri fra Montélimar

Myk nougat med fiken og kanel - Nougat godteri fra Montélimar

Pose med myk nougat med mandler, honning, fiken og kanel. Den originale oppskriften på denne fruktige nougaten ble utviklet i våre verksteder. Bakt i en kjele, finner du all vår ekspertise i denne gourmetnougaten. Unn deg selv!
ARTISANAL SVARTKURVER-SORBET - Les Fruitées

ARTISANAL SVARTKURVER-SORBET - Les Fruitées

Sorbet med svart solbær er et must i iskrem-sesongen. Den uforlignelige smaken, som er veldig fruktig og syrlig, vil få deg til å fryse av glede. Den passer veldig godt sammen med vaniljeis eller med andre sorbeter, som de med bær. Våre iskrem og sorbeter er laget i vårt verksted etter våre originale oppskrifter, ved å bruke utelukkende edle og utvalgte ingredienser. Vi bruker verken fargestoffer eller aromaer. Du vil derfor finne smaken av det som er i våre iskrem og sorbeter. Å lage ekte, gode iskrem og sorbeter er enkelt. Det handler bare om å forestille seg gode oppskrifter, bruke autentiske og kvalitetsingredienser, og legge mye lidenskap i det! Næringsverdier per 100g Energi 557kJ / 132kcal, Fett 1,0g, Hvorav mettet fett 0g, Karbohydrater 29g, Hvorav sukker 23g, Proteiner 0g, Salt 0g Forpakning: krukke på 0,6L Best før: 12 måneder
Gentian Blåbær - RØDE FRUKTER

Gentian Blåbær - RØDE FRUKTER

Inneholder mindre enn 2% alkohol. Myrtille Gentiane syltetøy er en fengslende fusjon av villhet og delikatesse, som kombinerer den dristige og søte smaken av blåbær med de subtile og jordaktige tonene fra gentianaroten. Dette unike og sofistikerte syltetøyet vitner om håndverket i smakskombinasjonen, noe som resulterer i en pålegg som tilbyr en symfoni av smaker i munnen.
Enkelthen Braucol - Viner

Enkelthen Braucol - Viner

En naturlig vin laget på en innfødt druesort og med en original vinifikasjon. Hvem kan si det bedre? Enkelthen Braucol, det er ferske bringebær og en vakker krydret struktur: gurkemeie, spisskummen og et hint av tonkabønne. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Region: SØR-VEST Farge: Rød Druetyper: Braucol Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling Karakter: lett / fruktig Innhold: 75cl Sulfinnhold: svært lite eller ikke svovlet Årgang: 2019
Bleu D'Auvergne - Oster

Bleu D'Auvergne - Oster

Bleu D'auvergne - Oster
Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Druene høstes for hånd. For denne Cuvée bruker vi kun de første pressene kun de første pressene av våre beste årganger. Vinen modnes i tanker kun under den første alkoholfermenteringen. i omtrent 3 måneder, etterfulgt av tapping med vår andre fermentering andre fermentering for å skape fine bobler. Vinen lagres deretter på lister i minimum 1 år for optimal kvalitet. Mat- og vinparinger : Blanc de Blancs er et ideelt følge til aperitiffer eller enkeltgrillet fisk. enkeltgrillet fisk eller stekt kalv med oliven. Aromer & Smaker : Denne Crémant de Bourgogne har en lys gylden farge med fine bobler. med noter av sitrusfrukter. Sitron og lime dominerer og gir en herlig friskhet til ganen. friskhet på ganen. Mineraliteten fra druesortene plantet i leire-kalkstein jord, gir denne vinen en solid kompleksitet som vil appellere til de som liker å oppdage nye ting.
1 kg Sommerost

1 kg Sommerost

Ost produsert av gjetere som driver med transhumans. Disse gjetere og deres flokker tilbringer 3 måneder om sommeren i høye fjell i Pyreneene, i høyder fra 1000 til 2300 m. Den tilstedeværende floraen er unik og gir en aroma, en fruktig smak som er helt spesiell. Vi leverer over hele Frankrike.
Auberginekrem med Bleu d'Auvergne - Ostespredninger til Forretter

Auberginekrem med Bleu d'Auvergne - Ostespredninger til Forretter

Aubergine*(73%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasteurisert melk fra ku*, salt, melkesyrebakterier og modningskulturer)(10%), solsikkeolje*, løk*, honning*, balsamicoeddik*(vineddik*, kokt druesaft*), salt, hvitløk*, rismel*, svart pepper*. *Ingredienser fra Økologisk Landbruk - Allergener Bruksanvisning Ideell for å smøre på brødskiver, kjeks eller for å dyppe grissini. Plasser glasset i kjøleskapet en time før servering. Etter åpning, oppbevares i kjøleskap og konsumeres innen 5 dager. Energi: 486 kJ (117 kcal) Fett: 9,1g Hvorav mettet fett: 2,7g Karbohydrater: 4,8g Hvorav sukker: 3,4g Proteiner: 2,9g Salt: 0,9g
Jeannot's Cuvée – Tørr Muscat

Jeannot's Cuvée – Tørr Muscat

Denne vinen laget av muscat petit grain og muscat d’Alexandrie kommer fra gamle vinstokker som vokser i leirholdige sandjord, plassert ved foten av Albères og Pic du Canigou. Den vil gi deg all sin friskhet både som aperitiff og til fisk.
Safran Campanelle - Smaksatt håndlaget pasta

Safran Campanelle - Smaksatt håndlaget pasta

Pakking: - 240-grams pose Ingredienser: - Durumhvete mel* (Opprinnelse Poitou-Charentes) - Safran (Opprinnelse Poitou-Charentes) - Vann * Allergifremkallende ingrediens
Pouilly-Fuissé - Domaine François 1er - BURGUND

Pouilly-Fuissé - Domaine François 1er - BURGUND

Pouilly-Fuissé - Domaine François 1er - BOURGOGNE Råd fra vinmakeren: serveres mellom 10 og 12°C Lagringstid: 5 til 7 år Domaine: Domaine François 1er Appellasjon: Pouilly-Fuissé Årgang: 2019 Druetype: Chardonnay Kultur: Fornuftig Merke: Kontrollert opprinnelsesbetegnelse
Ost Chanakh 300g

Ost Chanakh 300g

Ost Chanakh 300g
Pouilly-Fuissé - Hvitvin

Pouilly-Fuissé - Hvitvin

PAUL-HENRI LACROIX 13,00% 2017 75 cl
ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

De som elsker ansjos vet at ansjosfileter i olivenolje gir en uendelig glede og passer perfekt i mange oppskrifter der de tilfører sin kraftige smak av fisk og salt. Ansjos i olivenolje brukes nesten som et krydder, for å gi en unik og deilig smak til hver oppskrift de inngår i. Kombinere ansjos med andre smaker Før vi snakker om oppskrifter, her er en liste over ingredienser som passer perfekt med ansjosfileter marinert i olivenolje. Hvis du har en oppskrift som hovedsakelig bruker disse ingrediensene, kan du uten tvil legge til ansjos og lykkes hver gang: - Grønn eller svart oliven - Tomat (fersk, knust, cherrytomat...) - Kapers - Grillede paprika - Squash - Poteter - Mozzarella- og fetaost - Hardkokt egg, majones eller omelett - Hvitløk.
Pasteurisert Smør 1/2 Salt

Pasteurisert Smør 1/2 Salt

Pasteurisert Smør 1/2 Salt Ref: BEU001 Innhold: 250 g
Blåbærsyltetøy - Økologisk Blåbærsyltetøy

Blåbærsyltetøy - Økologisk Blåbærsyltetøy

Kokt i kjele, de ekstra syltetøyene fra Confit de Provence, er laget av nøye utvalgte frukter, og så ofte som mulig med frukter med opprinnelsesbetegnelse. Søtet med økologisk rørsukker, er våre syltetøy garantert uten konserveringsmidler eller fargestoffer (i samsvar med gjeldende forskrifter), og våre produksjonsmetoder, arvet fra syltetøymestrene i flere generasjoner, gjør det mulig å bevare aromaene, duftene og teksturen til frukten, slik tradisjonen krever. DLUO*: 3 år Nettovekt: 370g og familystørrelse 650g for enkelte oppskrifter* Sukkerinnhold: 60% Økologisk blåbærsyltetøy Distribusjonskanal: Spesialbutikker (økologisk)
Hvit Fiken, Ucciani Safran

Hvit Fiken, Ucciani Safran

næringsverdier per 100 g energi(kcal)= 196 energi(Kj)= 828 fett(g)= 0.2 hvorav mettet fett(g)=0 glukoser(g)=47 hvorav sukker(g)=48 proteiner(g)=0.8 salt(g)=0.1 Tilstand:Ny INGREDIENSER:Hvite Fikener fra Korsika 62.1%, sukker, vann, fersk sitronsaft, pektin, safran fra UCCIANI Nettovekt:220 g Opprinnelse:Korsika
Hele Mandler og Fiken Canistrelli - Korsikanske Cursighella Kaker

Hele Mandler og Fiken Canistrelli - Korsikanske Cursighella Kaker

Canistrelli med mandler og fiken pakket i 250g poser. Ny oppskrift på disse små, skiverformede kjeksen fra Korsika. Disse korsikanske canistrelli er laget etter en tradisjonell oppskrift som er beriket med smakfulle ingredienser som mandler og fiken. Våre små kaker, som er emblematiske for skjønnhetsøya, kan nytes når som helst på dagen, enten til frokost, som et mellommåltid eller som dessert. Våre canistrelli vil glede deg med sin smak, sprø tekstur og det store utvalget av oppskrifter som tilbys. (kastanjemel, sitron, hasselnøtt, hvitvin, anis osv...) Ingredienser: Hvetemel, sukker, solsikkeolje, karamelliserte hakkede mandler Oppbevaring: Oppbevares tørt og beskyttet mot varme Energi: 1959 kJ (467 kcal) Fett: 19 g Mettet fett: 1,7 g Karbohydrater: 67 g hvorav sukker: 31 g Proteiner: 7,0 g Salt: 0,69 g
Druer for Vin - Svart Variant - Tempranillo N

Druer for Vin - Svart Variant - Tempranillo N

Fransk Betegnelse Tempranillo N Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 7 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 2 uker etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er store (avlange) og bærene er middels store. I gunstige jordsmonn gir Tempranillo N viner av høy kvalitet, som er veldig behagelige, godt fargede og strukturerte, men som mangler syre i varme områder. Kvaliteten og alkoholinnholdet faller raskt når avkastningen blir for høy. Kulturelle og agronomiske egenskaper Denne druesorten er ganske robust og kraftig. Den er godt tilpasset sørlige forhold, men dens skudd er skjøre og den er følsom for vind. Dens tidlige karakter gjør det mulig å utvide dyrkingsområdet (kaldere klimasoner) eller å høste før vårjevndøgnregn. Den er tilstrekkelig fruktbar til å bli dyrket med kort beskjæring, men viser noen ganger en viss vekselvirkning. Beskrivende elementer
Økologisk Kastanjekrem Is - Økologiske Iskrem

Økologisk Kastanjekrem Is - Økologiske Iskrem

Kremet økologisk iskrem med kastanjekrem. Laget med høykvalitets økologiske ingredienser i et 500 ml glass, 100% biologisk nedbrytbart, komposterbart og plastfritt.
Greske svarte oliven 37cl - ALELOR

Greske svarte oliven 37cl - ALELOR

Deilige greske svarte oliven. Fine og fruktige, de anbefales for dine forberedelser av verriner, salater, pizzaer, tapenade, olivade eller som en forrett. Ingredienser: Svarte oliven, solsikkeolje
Plommer i Armagnac

Plommer i Armagnac

Plommene fra Agen blir til svisker etter å ha gjennomgått tørkeprosessen. Etter tørking blir disse sviskene, som oppfyller våre standarder, plukket for hånd og sortert for å macerere i søt Armagnac og ta seg tid til å bli søte. Vår krukke inneholder 38 svisker å nyte med den søte Armagnacen med smaker av svisker. Volum 1L Alkoholinnhold 16% VEKT: 0.45359237 kg VARENUMMER: LPRAR
Bulk Greske Svarte Oliven CROC'ELLA for Grossister og Distribusjon - Marokko

Bulk Greske Svarte Oliven CROC'ELLA for Grossister og Distribusjon - Marokko

Er du forhandler eller grossist av oliven og tørket frukt i Frankrike? Leter du etter svarte oliven à la grecque (svarte oliven på gresk vis)? Selger du direkte i bøtter eller etter vekt? CROC’ELLA, din grossist for oliven, tilbyr den berømte svarte oliven à la grecque, et uunnværlig element for en olivenforhandler. De svarte oliven à la grecque fra CROC’ELLA selges i 8 kg bøtter, og det lille ekstra med dette produktet er at det er pakket i vakuumposer inne i bøttene for å bevare kvaliteten på olivenene. Med CROC’ELLA, din grossist for oliven og tørket frukt, trenger du ikke lenger å reise til Marseille; vi leverer over hele Frankrike med mulighet for gratis frakt* på komplette eller blandede paller. *avhengig av minimum bestillingsmengde Er du interessert i disse svarte oliven à la grecque? Ikke vent med å legge inn bestilling, kontakt CROC’ELLA, vi vil være glade for å svare på dine forespørsel.
AUVERGNE AOP BLÅ TERRINE - VÅRE REGIONALE PRODUKTER

AUVERGNE AOP BLÅ TERRINE - VÅRE REGIONALE PRODUKTER

HÅNDLAGET AOP AUVERGNE BLÅ TERRINE, UTEN FARGESTOFFER ELLER KONSERVERINGSMIDLER
Druer for Vinfremstilling - Hvit Variant - Muscat med Små Hvite Klaser

Druer for Vinfremstilling - Hvit Variant - Muscat med Små Hvite Klaser

Appellation Française Muscat à petits grains blancs B Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: som Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 2 uker etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er små og bærene er middels store. Denne druesorten gjør det mulig å lage tørre hvite viner, naturlige søte viner og musserende viner. Den kan også brukes i blanding (med en lav prosentandel) for å tilføre aromatiske nyanser i nøytrale viner. Muscat à petits grains blancs B har et høyt sukkerpotensial med en god balanse mellom syre og en intens, kraftig og delikat smak. Kulturelle og agronomiske egenskaper Denne druesorten har moderat vigør med opprett eller halvopprett vekst, og bør beskjæres kort. Den er spesielt godt tilpasset kalkholdige jordsmonn. Beskrivelseselementer Identifikasjonen tar hensyn til: - spissen av den unge skuddet som har en høy tetthet av liggende hår, - de unge bladene